SERVICII DE CURIERAT RAPID PE INTREG TERITORIUL ROMANIEI

× Acasa Comanda Despre noi Contact

Noutati

Vrei CONT DE CLIENT permanent la NemoExpress ? Nimic mai simplu!


NemoExpress este una dintre cele mai importante companii de curierat din România, care asigură zilnic livrări de plicuri și colete pe întreg teritoriul României, atât pentru persoane juridice, cât și pentru persoane fizice. De-a lungul timpului, de la înființare și până în prezent, managementul companiei s-a concentrat permanent asupra îmbunătățirii serviciilor și și-a îndreptat mereu atenția spre nevoile și solicitările clientilor săi. O data cu dezvoltarea companiei, la NemoExpress au apărut pe rând o serie de facilități introduse în fluxul tehnologic de livrare cu scopul de a eficientiza activitatea economică a partenerilor săi. În consecință, dezvoltarea companiei s-a realizat ca  o consecință logică în concordanță cu progresul majorității partenerilor care au încheiat un contract de transport cu NemoExpress.

Care sunt avantajele contului de client ?

 • Ofertă personalizată – un preț dimensionat corect conform volumului de mărfuri tranzitat, care include toate serviciile conexe asigurate.
 • Gestionare eficientă a expedierilor și un customer suport profesionist dedicat, ceea ce reprezintă o punte de dialog permanentă pentru rezolvarea sau lămurirea diverselor situații survenite în activitatea zilnică (status expedieri, colete cu probleme la livrare, etc.).
 • Generarea unui cont de administrare online în platforma „Courier Manager”, unde își poate gestiona foarte eficient activitatea zilnică. Noua platformă oferă, printre altele generarea AWB-urilor prin import de fișiere, salvarea în agenda a destinatarilor proaspăt introduși, tichetarea și tipărirea expedierilor prin printare directă sau monitorizarea statusului expedițiilor în timp real.

IMPORTANT! Pe site-ul www.nemoexpress.ro exista un formular special denumit „SOLICITĂ OFERTĂ” prin care va puteti înregistra cererea pentru cont de client (implicit pentru cererea de oferta).

Societățile comerciale care doresc să devină clienți permanenți ai NemoExpress se pot adresa în scris, prin email, la adresa marketing@nemoexpres.ro cu o astfel de solicitare. Ulterior, un reprezentant al Departamentul Vânzări vă va contacta și, în funcție de volumul aproximativ de livrări zilnice, veți primi o ofertă personalizată.

AVANTAJELE unui cont de client permanent al NemoExpress sunt urmatoarele:

 • Timp garantat de livrare;
 • Peste 5265 localități fără taxe pentru kilometrii suplimetari;
 • Monitorizare în timp real a expedierilor;
 • Ramburs în cont colector / numerar / BO / CEC;
 • Livrare sâmbăta contra cost;
 • Acoperire națională și 88 de agenții teritoriale;
 • Aplicație online pentru generarea AWB-urilor: „Courier Manager”
 • Asigurare 1% din valoarea facturii care însoțește marfa (negociabil)

Valorile NemoExpress

 • PROMPTITUDINE – Răspundem în timp real tuturor solicitărilor clienților noștri, asigurând respectarea timpilor de livrare;
 • SIGURANTA – Nemo Express este un partener de incredere care garanteaza siguranta serviciilor sale;
 • FLEXIBILITATE Nemo Express este pregatită pentru orice volum al solicitărilor, precum si cu solutii personalizate pentru fiecare client in parte.

NemoExpress a fost înființată în anul 2002 ca o consecință a contextului economic, fiind o rezultantă a necesităților existente pe piața logistică și de curierat din acea perioadă. Bazele noii entități au fost puse de specialiști în domeniu, profesioniști cu mare experiență în industria de profil. Start-up-ul de succes a fost o confirmare firească a abordării corecte a bazelor afacerii, care a beneficiat din start de o logistică foarte bine pusă la punct și de o gestionare realistă și pragmatică a unei infrastructuri complete. În foarte scurt timp, NemoExpress a dezvoltat o rețea națională cu o acoperire de 100% pentru întreg teritoriul României și o flotă pe care a modernizat-o fără încetare, de la înființare și până în prezent. Livrarea expedierilor se face în sistemul ”door to door” pe tot parcursul țării, prin intermediul rețelei de curieri – personal angajat și pregătit pentru a putea răspunde tuturor solicitărilor, angajați pregătiți să facă față celor mai exigente cerințe ale clienților noștri. Confidențialitatea serviciilor NemoExpress este garantată (www.nemoexpress.ro).

Ai nevoie de ajutor? 021.9392
Aboneaza-te la newsletter