SERVICII DE CURIERAT RAPID PE INTREG TERITORIUL ROMANIEI

× Acasa Comanda Despre noi Contact

Noutati

Un colet de max. 10 kg trimis LOCO prin NEMO EXPRESS costă doar 13,14 lei (TVA inclus)


Serviciul de curierat rapid local de la Nemo Express asigură livrarea de plicuri și colete în interiorul aceleași localități. Conform ofertei generale Nemo Express, expedierea unui colet în astfel de condiții, care are cântărește până la 10 kg va costa 13,14 lei, TVA inclus. Condiția de bază este ca și localitatea să facă parte din rețeaua națională Nemo Express, care însumează 5265 de localități pentru care nu se percep taxe pentru kilometri exteriori. Timpul de livrare în rețeaua națională Nemo Express este de 24 de ore.

   NEMO EXPRESS a fost înființată în anul 2002 ca o consecință a contextului economic, fiind o rezultantă a necesităților existente pe piața logistică și de curierat din acea perioadă. Bazele noii entități au fost puse de specialiști în domeniu, profesioniști cu mare experiență în industria de profil. Start-up-ul de succes a fost o confirmare firească a abordării corecte a bazelor afacerii, care a beneficiat din start de o logistică foarte bine pusă la punct și de o gestionare realistă și pragmatică a unei infrastructuri complete. În foarte scurt timp, Nemo Express a dezvoltat o rețea națională cu o acoperire de 100% pentru întreg teritoriul României și o flotă pe care a modernizat-o fără încetare, de la înființare și până în prezent.

              Livrarea expedierilor se face în sistemul ”door to door”, într-un interval de 24 de ore pe tot parcursul țării, prin intermediul rețelei de curieri – personal angajat și pregătit pentru a putea răspunde tuturor solicitărilor, angajați pregătiți să facă față celor mai exigente cerințe ale clienților noștri. Confidențialitatea serviciilor Nemo Express este garantată.

Ai nevoie de ajutor? 021.9392
Aboneaza-te la newsletter