SERVICII DE CURIERAT RAPID PE INTREG TERITORIUL ROMANIEI

× Acasa Comanda Despre noi Contact

Noutati

Serviciile Nemo Express – facilități deosebite pentru afacerea Dvs


Pentru a fi mereu aproape de Dvs am dezvoltat o rețea națională de curierat care însumează nu mai puțin de 88 de agenții pe întreg teritoriul României. Prin inființarea celor 2 HUB-uri din București și Cluj-Napoca am reușit să eficientizăm timpii de livrare, prin optimizarea procesului tehnologic de transport (preluare/sortare/rutare). Accesați www.nemoexpress.ro și aflați ce agenție este mai apropiată de sediul Dvs.

  • Prin intermediul serviciului clasic de curierat Nemo Express asigură pentru clienții săi livrarea coletelor în sistemul door-to-door, cu respectarea termenelor de livrare specificați pe site-ul www.nemoexpress.ro la secțiunea „Termeni și Condiții”. Excepție fac coletele care depășesc 35 kg (produsele albe), care se livrează doar până în fața imobilelor situate la adresele destinatarilor, urmând ca aceștia să asigure de acolo preluarea și manipularea lor în interiorul clădirilor.
  • Doriți să știți ce se întâmplă cu livrările dvs in timp real ? La Nemo Express este perfect posibil. Prin intermediul serviciului de monitorizare în timp real de la Nemo Express puteți afla în orice moment statusul expedierilor dvs. Accesând funcția „Urmărește” de pe site-ul oficial www.nemoexpress.ro și introducând corect numărul AWB-ului puteți afla tot ceea ce doriți în legătură cu coletele dvs. Numărul maxim de colete care se pot verifica simultan este de 10.
  • Noul serviciu „myAWB” pus la dispoziția clienților de către Nemo Express mărește acuratețea informațiilor și asigură o transmitere corectă a tuturor datelor destinatarilor, comenzile lansate online ușurând, în același timp, procesul de rutare a expedierilor. Existența informațiilor privind volumul livrărilor, înainte ca acestea să ajungă la sediul Nemo Express, oferă „Departamentului de Logistică” posibilitatea de a dimensiona corect capacitatea de transport a curselor interurbane, astfel încât expedierile să fie optim repartizate pe mașini, în condiții de deplină siguranță și integritate.
  • Doriți ca destinatarul expedierilor Dvs să plătească costul transportului ? Tot ceea ce trebuie să faceți ca să beneficiați de „Serviciul Plată la Destinatar” este să menționați acest lucru pe AWB-ul expedierii.
  • Doriți să expediați către destinatarii dvs colete fragile sau de valoare mare și vreți ca acestea să fie asigurate ca și echivalent de preț ? Acest lucru este perfect posibil la Nemo Express apelând la SERVICIUL CU VALOARE DECLARATĂ! Acesta constă în asigurarea expedierilor pe toată durata transportului (de la preluarea și pana la livrarea expedierilor) împotriva riscurilor de transport.
  • Doriți să expediați colete cu conținut fragil, cu risc de degradare din cauza transportului ? Noi te învățăm cum trebuie ambalate astfel de expedieri, astfel încât riscurile de avariere să fie minime și, în același timp, să fie acceptate pentru transport la Nemo Express. Intrați la această adresă https://www.nemoexpress.ro/ambalare/ și aflați toate amănuntele.
  • La Nemo Express aveți posibilitatea ca, în urma expedierilor dvs, să primiți înapoi diverse documente (facturi fiscale, avize de expediție, procese verbale, etc..). Serviciul se numește RETUR DE DOCUMENTE, iar tarifele pentru accesarea acestuia pot fi găsite aici: https://www.nemoexpress.ro/tarife/.
  • Doriți să încasați rambursul pentru expedierile dvs direct prin contul bancar ? Comandați „Serviciul Ramburs Numerar – Cont” de la Nemo Express și veți beneficia de toate avantajele oferite de acesta.
  • Doriți să încasați sumele din rambursuri sub formă de documente de plată (OP, CEC) ? Nu trebuie decât să accesați SERVICIUL RAMBURS INSTRUMENTE DE PLATĂ. În acest caz, la ridicarea sumelor de ramburs se va emite un AWB de Ramburs
  • Ați lipsit de acasă exact în intervalul în care v-a sosit corespondența prin Nemo Express ? A trebuit să plecați de urgență ? Nu vă faceți probleme! Veți primi în căsuța poștală o avizare din partea noastră și vom reveni. Tot ceea ce trebuie să faceți este să sunați la numărul de telefon de pe aviz și să transmiteți curierului un alt interval orar.
  • Ați lipsit de acasă atunci când curierul nostru a venit să-ți aducă corespondența sau coletele ? Nu-i nicio problemă, te vom căuta din nou! La Nemo Express, a doua încercare de livrare este gratuită. Pentru confortul tău, noi facem curieratul mai comod.
  • Ai trimis un plic sau un colet și între timp destinatarul și-a schimbat adresa ? La Nemo Express ai posibilitatea de a redirecționa coletul către noua locație! Serviciul Redirecționare Expediere poate fi accesat printr-un simplu apel la 021 9392. Ulterior, în funcție de noua adresă vei fi informat și asupra noilor costuri de transport.
  • Doriți să livrați colete cu dimensiuni atipice ? La Nemo Express este perfect posibil! Acestea se vor încadra într-o categorie specială de transport, iar costurile in acest caz vor reprezenta excepții de calcul al greutăților expedierilor.
   Pentru a se determina greutatea tarifabilă a unei expedieri, se va compara greutatea reală și greutatea volumetrică a expedierii. Cea mai mare dintre cele două greutăți devine greutatea tarifabilă a expedierii. Aceste „Excepții de Calcul” ale greutăților expedierilor, NU se aplică în cazul Greutății Liniare.
   Greutatea Liniară se aplică expedierilor cu dimensiunea (lungimea) uneia dintre laturi mai mare de 4.00 metri. Formula de calcul este următoarea:
   (200 kg + greutatea reală a coletului)
   Greutatea Volumetrică se aplică coletelor ușoare de dimensiuni mari sau foarte mari și se calculează cu ajutorul formulei:
   [Lungime (cm) x lațime (cm) x înălțime (cm)]/6000
   Factorul de Conversie Volumetrică (CCF) este 167 kg/mc
   Pentru expedierile cu lungimea cuprinsă între 4,00 m și 6,00 m, livrările se vor efectua din Centrele Logistice NemoExpress de destinație. Iar pentru coletele ce depășesc 35 kg livrarea se va face doar până în fața imobilelor.
  • Doriți să trimiteți un număr mai mare de colete către același destinatar ? Vă recomandăm să nu le trimiteți separat, pe fiecare în parte, ci să apelați la „Serviciul Expediție Consolidată” de la Nemo Express. În acest fel, coletele dvs vor fi grupate/aranjate în același modul de transport (tip palet). Condiția principală pentru a beneficia de acest serviciu este ca greutatea minimă a grupajului să fie de 250 de kg, insă nu va putea depași 500 de kg. În ceea ce privește dimensiunile maxime permise pentru un modul, acestea sunt: lungime = 120 cm, lățime = 80 cm și înălțime = 170 cm. În momentul în care lansați comanda, online sau telefonic, menționați întotdeauna ca doriți să apelați la acest serviciu și veți beneficia de tarife mai avantajoase față de cele practicate în cazul livrărilor normale. Ca să aflați costul unei astfel de expediții vă invităm să accesați: https://www.nemoexpress.ro/tarife/. Vă așteptăm la Nemo Express – servicii de curierat local, național și internațional!
 • Doriți să participați la o licitație sau să faceți diverse achiziții ? Puteți apela la Nemo Express pentru SERVICIUL „ACHIZIȚIONARE CAIET DE SARCINI”. Acesta constă în achitarea contravalorii unui caiet de sarcini în numele clientului, preluarea și trimiterea către client a documentației, rambursarea la livrare a contravalorii caietului de sarcini și achitarea tarifelor aferente expedierii.
Ai nevoie de ajutor? 021.9392
Aboneaza-te la newsletter