IMPORTANT! Din cauza volumului mare de marfuri generat de Black  Friday, în perioada următoare vor fi întârzieri la livrare!

× Acasa Comanda Calculeaza Despre noi Contact

Politica pentru comunicări telefonice / SMS

  • Acasa
  • Politica pentru comunicări telefonice / SMS
  1. INSTRUCTIUNE + SCRIPT TELEFON INCOMING BY DEFAULT

SE VA FOLOSI IN TOATE CAZURILE DE TELEFOANE PRIMITE

Persoanelor care intra in contact cu NEMO telefonic (suna la Nemo), li se comunica POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE intr-una din urmatorele variante:

V1. COMUNICARE POLITICA CONFIDENTIALITATE PRIN SMS

Atunci cand primul contact cu o persoana fizica are loc prin telefon sau SMS (de ex. in cazul comenzilor telefonice), telefoanele care sunt alocate pentru primirea de comenzi vor fi setate sa trimita automat persoanei un SMS continand un link la Politica NEMO de confidențialitate afișată pe site. Daca acest lucru nu se poate, SMS-ul va fi trimis manual de angajatul NEMO, dupa FIECARE apel.

Textul mesajului este urmatorul si NU se va modifica: “Va multumim ca ne-ati contactat. Vă informăm că, în vederea indeplinirii serviciilor, putem prelucra datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi numele si detaliile de contact. În lipsa acestor detalii nu vom putea răspunde solicitarilor dvs. Va rugam apasati aici (link la politica de confidentialitate) pentru a afla toate detaliile despre cum prelucram datele dvs. cu caracter personal. NEMO EXPRESS LOGISTIC

SMS-urile prin care se trimite politica de confidentialitate catre PV vor fi pastrate, li se va face back-up (distrugerea telefonului sa nu conduca si la pierderea mesajelor) si vor fi integrate intr-in sitem care sa permita identificarea facila a numărului apelant in caz de control.

V 2. COMUNICARE POLITICA CONFIDENTIALITATE ROBOT

Alternativ, daca comunicarea prin SMS nu este facila pentru companie, se recomanda raspunsul automat la telefon printr-un mesaj prestabilit, dupa care apelul sa fie preluat de un operator:

Textul mesajului este urmatorul si NU se va modifica: ‘Ati sunat la NEMO EXPRESS LOGISTIC. Acest apel este înregistrat în virtutea obligației noastre legale de a dovedi ca v-am informat despre modul in care prelucram datele dvs. cu caracter personal. Înregistrarea mai poate fi folosită și în interesul nostru legitim de a ne îmbunătăți calitatea serviciilor sau pentru solutionarea disputelor sau reclamațiilor. Pentru a putea efectua serviciile, prelucram datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi numele si detaliile de contact. În lipsa acestor detalii nu vom putea răspunde solicitarilor dvs. Va rugam consultati site-ul nostru, www.nemoexpress.ro, sectiunea Politica de confidențialitate, pentru a va informa despre modul in care NEMO prelucreaza datele dvs. cu caracter personal înainte de a ne furniza astfel de date. Apelul dvs. va fi preluat în cel mai scurt timp de un operator’

ATENTIE: Daca inregistrarea convorbirii are oricum loc (din alte ratiuni decat GDPR), indiferent de necesitatea transmiterii informarii cu privire la Politica de confidentialitate, mesajul de mai sus va fi comunicat obligatoriu persoanei apelante. In acest caz, nu mai este necesara transmiterea unui SMS cu informarea. Convorbirile intregistrate trebuie stocate intr-un mod in care sa fie usor identificate in caz de control.

ATENTIE: stocarea SMS-urilor sau a apelurilor se va face pe o perioadă de 5 ani, in scop probator

2. INSTRUCTIUNE + SCRIPT TELEFON Outgoing CLIENT/ DESTINATAR LIVARI

SE VA FOLOSI CAND CONTACTATI CLIENTII/ DESTINATARII TELEFONIC IN LEGĂTURĂ CU LIVRAREA

PRIN SMS

Textul mesajului este urmatorul si NU se va modifica: “Va contactam din partea NEMO EXPRESS LOGISTIC. Vă informăm că, în vederea indeplinirii serviciilor, prelucram datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi numele si detaliile de contact. În lipsa acestor detalii nu am putea efectua livarea coletelor. Va rugam consultati Politica noastra de confidențialitate  pe www.nemoexpress.ro pentru a afla toate detaliile despre cum prelucram datele dvs. cu caracter personal. NEMO EXPRESS LOGISTIC”

PRIN TELEFON (ROBOT)

Textul mesajului este urmatorul si NU se va modifica: „Va contactam din partea NEMO EXPRESS LOGISTIC. Acest apel este înregistrat în virtutea obligației noastre legale de a dovedi ca v-am informat despre modul in care prelucram datele dvs. cu caracter personal. Înregistrarea mai poate fi folosită și în interesul nostru legitim de a ne îmbunătăți calitatea serviciilor sau pentru solutionarea disputelor sau reclamațiilor. Pentru a putea efectua livarea coletelor, prelucram datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi numele si detaliile de contact. Va rugam consultati Politica noastra de confidențialitate pe www.nemoexpress.ro pentru a afla toate detaliile despre cum prelucram datele dvs. cu caracter personal. NEMO EXPRESS LOGISTIC. Apelul dvs. va fi preluat în cel mai scurt timp de un operator.”

Vezi:

Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

Politica de confidențialitate pentru recrutare

Politica de utilizare cookie-uri

Ai nevoie de ajutor? 021.9392
Aboneaza-te la newsletter