SERVICII DE CURIERAT RAPID PE INTREG TERITORIUL ROMANIEI

× Acasa Comanda Despre noi Contact

NemoExpress livrează pentru tine!

Stați acasă! NemoExpress micșorează distanțele dintre cei apropiați. Pentru toți cei care doresc să trimită rudelor, prietenilor, colegilor, etc diverse lucruri în această perioadă grea prin care trecem, NemoExpress vine cu soluția. Având în vedere restricțiile de deplasare actuale, ne-am decis să oferim celor interesați un nou serviciu de livrare, simplificat, ca un confort suplimentar realizat prin diminuarea semnificativă a prețului de transport. Această ofertă este destinată persoanelor fizice care nu au semnat un contract de transport cu NemoExpress.

Ce vă oferim ?

Este simplu: mobilitatea și logistica de care beneficiem le vom pune la dispoziția dvs la prețuri fără concurență. De acum înainte, în zilele ce vor urma, până la finalul lunii aprilie, un colet cu greutatea de până la 10 kg va putea fi livrat oriunde în România pentru suma de 14 lei + TVA. În acest tarif este inclus și prețul pentru retur și nu vor exista taxe suplimentare pentru kilometri exteriori (opțional asigurarea va fi 1%). Această ofertă NU include livrările cu serviciu contra-ramburs. În situația puțin dorită în care durata pandemiei cu coronavirus se va prelungi, atunci cu siguranță că vom mări și noi perioada actualei campanii. 

Important! Pentru a beneficia de aceasta campanie livrarile trebuie sa se efectueze numai intre persoane fizice, atat expeditori, cat si destinatari!

Cum se procedează ?

Singurul lucru pe care trebuie să-l faceți este să acționați butonul de mai jos „Cheamă curierul” și, ulterior, să completați corect câmpurile din formularul ce se va deschide. În situația în care veți dori să comandați livrări ale trimiterilor poștale cu ramburs sau care să fie însoțite de alte servicii suplimentare, atunci puteți accesa secțiunea „Comandă” în care veți putea beneficia de tarifele standard care nu fac obiectul actualei campanii.

Campanie dedicata persoanelor fizice fara contract

Obtine oferta aici!
Ai nevoie de ajutor? 021.9392
Aboneaza-te la newsletter