SERVICII DE CURIERAT RAPID PE INTREG TERITORIUL ROMANIEI

× Acasa Comanda Despre noi Contact

Noutati

„CONTACTLESS DELIVERY” la NemoExpress


NemoExpress s-a incadrat încă de la începutul pandemiei în seria de măsuri de protecție împotriva noului coronavirus COVID 19, astfel încât activitatea de curierat să se desfășoare în cele mai sigure condiții, atât pentru clienți cât și pentru proprii angajați. În acest sens, NemoExpress a introdus în practică procedura de livrare care limitează cât mai mult posibil contactul direct dintre destinatarii trimiterilor poștale de orice gen și curieri, denumită generic CONTACTLESS DELIVERY. În cazul livrărilor simple, fără ramburs, acest gen de livrare elimină practic contactul dintre destinatar si curier.

Cum funcționează ? Este foarte simplu. Destinatarii coletelor vor primi de la NemoExpress un mesaj de tip SMS care va conține detaliile generale ale livrării, dar și un COD UNIC pe care nu-l va cunoaște nimeni în afară de aceștia. În momentul livrării, destinatarii vor comunica agentului CODUL UNIC al trimiterii poștale, care va înlocui practic procedura de confirmare de primire.

NemoExpress își asigură clienții că activitatea de curierat pe care o desfășoară se va realiza în continuare în cele mai sigure condiții, cu respectarea termenelor de livrare și a tuturor angajamentelor asumate față de aceștia, la același nivel cu cel de dinaintea stării de urgență.

Ai nevoie de ajutor? 021.9392
Aboneaza-te la newsletter