SERVICII DE CURIERAT RAPID PE INTREG TERITORIUL ROMANIEI

× Acasa Comanda Despre noi Contact

Noutati

Nemo Express oferă toate tipurile de ramburs pentru clienții săi


Unul dintre principalele servicii moderne ale curieratului actual îl reprezintă RAMBURSUL, sub toate formele sale. Acesta poate îmbrăca diverse forme și este direct influențat de specificul activității profesionale desfășurate de clienți și, în cele mai multe cazuri, de preferințele acestora. Având în vedere acest aspect, Nemo Express a răspuns promt tuturor solicitărilor clienților săi, introducând în practica uzuală toate genurile de ramburs.

RAMBURSUL NUMERAR.Acesta este rambursul clasic care constă în ridicarea sumelor de ramburs înregistrate în AWB (documentul de transport care însoțește expedierea), sub formă de numerar și reprezintă contravaloarea mărfurilor/produselor ce fac obiectul expedierii. În acest caz, la ridicarea sumelor de ramburs se emite un AWB de Ramburs.

RAMBURSUL NUMERAR – CONT reprezintă viramentul bancar al sumelor obținute în urma livrărilor. Serviciul constă în ridicarea sumelor de ramburs înregistrate în AWB, sub formă de numerar și reprezintă și în acest caz contravaloarea mărfurilor/produselor ce fac obiectul expedierii. În acest caz, la ridicarea sumelor de ramburs se emite o Chitanță Ramburs NemoExpress, iar sumele de ramburs astfel ridicate se depun sub forma de “depunere de numerar” în contul indicat de clientul expeditor. Serviciul este valabil numai pentru clienții cu contract.

SERVICIUL RAMBURS INSTRUMENTE DE PLATĂ (BO, CEC) constă în ridicarea sumelor de ramburs înregistrate în AWB, sub formă de instrumente de plata de genul biletele la ordin sau file CEC și reprezintă contravaloarea mărfurilor/produselor ce fac obiectul expedierii. În acest caz, la ridicarea sumelor de ramburs se emite un AWB de Ramburs.

Cei interesați de acest tip de serviciu pot afla tarifele practicate de Nemo Express accesând https://www.nemoexpress.ro/tarife/ sau solicitând o întâlnire cu unul dintre reprezentanții Departamentului Vânzări la adresa vanzari@nemoexpres.ro.

Ai nevoie de ajutor? 021.9392
Aboneaza-te la newsletter