SERVICII DE CURIERAT RAPID PE INTREG TERITORIUL ROMANIEI

× Acasa Comanda Despre noi Contact

Noutati

Nemo Express anunță posibile întârzieri la livrare în perioada următoare


Având în vedere că Respectul și Considerația sunt cele două elemente morale principale pe care ni le-am impus în relația cu clienții noștri – cu Dvs, ne simțim datori să vă avertizăm în privința perioadei prin care trecem, un interval foarte aglomerat care ne îngreunează tuturor activitatea obișnuită. Creșterea economică, implicit creșterea volumelor de mărfuri din e-Commerce din ultimii ani, a dus la o creștere exponențială a traficului în perioada Sărbătorilor de Paște. Acest lucru poate conduce la întârzieri ale livrărilor din următoarea perioadă.

În acest sens, Nemo Express vă asigură că gestionează cu deplină responsabilitate fluxul tehnologic de livrare, pentru care și-a luat măsuri suplimentare în ceea ce privește logistica necesară. În același timp, facem un apel la înțelegere și colaborare pentru situațiile în care livrările vor depăși termenul obișnuit.

În încheiere, vă asigurăm că tratăm cu deplin interes toate comenzile care sosesc din partea tuturor partenerilor noștri în perioada imediat următoare, garantând în aceeași măsură că prestarea serviciilor noastre va fi efectuată indiferent de creșterea volumelor, însă, cu specificațiile de mai sus în ceea ce privește termenele de livrare.

 

Vă asigurăm de întreaga noastră considerație,

Echipa Nemo Express

Ai nevoie de ajutor? 021.9392
Aboneaza-te la newsletter