SERVICII DE CURIERAT RAPID PE INTREG TERITORIUL ROMANIEI

× Acasa Comanda Despre noi Contact

Noutati

Nemo Express anunță posibile intarzieri ale livrărilor pentru finalul anului 2020


Creșterea semnificativă a livrărilor generată de Black Friday poate determina in unele cazuri mărirea intervalelor de livrare până la 7 zile. Dezvoltarea business-urilor partenerilor, pandemia cu Sars Cov 2 și implicit creșterea volumelor de mărfuri din e-Commerce din ultimul an au dus la o intensificare exponențială a traficului. Astfel că activitatea zilnică în depozite, HUB-uri și pe teren este mult mai intensa, iar flota Nemo Express lucreaza la limitele sale maxime. Prin urmare, eforturile noastre se vor concentra pentru mărirea capacităților de sortare / rutare / încărcare, astfel încât să putem asigura continuitatea fluxului tehnologic al tranzitului de mărfuri și pentru a evita eventualele blocaje.

În acest sens, Nemo Express îi asigură pe partenerii săi că gestionează cu deplină responsabilitate situația, pentru care și-a luat măsuri suplimentare în ceea ce privește logistica necesară. În același timp, facem un apel la înțelegere și colaborare pentru situațiile în care livrările vor depăși termenul obișnuit.

În încheiere, Nemo Express își asigură toți clienții că tratează cu deplin interes toate comenzile care sosesc din partea acestora în perioada imediat următoare, cu garanția că prestarea serviciilor va fi efectuată indiferent de volum, însă, cu specificațiile de mai sus în ceea ce privește termenele de livrare.

Vă asigurăm de întreaga noastră considerație,

Echipa Nemo Express

Ai nevoie de ajutor? 021.9392
Aboneaza-te la newsletter