SERVICII DE CURIERAT RAPID PE INTREG TERITORIUL ROMANIEI

× Acasa Comanda Despre noi Contact

Noutati

Nemo Express a participat la cea de-a 3-a ediție a „Courier&Postal Services Forum – 2016


Nemo Express a participat la cea de-a 3-a ediție „Courier&Postal Services Forum – 2016”. Evenimentul a avut loc pe 30 martie, la Hotelul Intercontinental din București și a reunit majoritatea jucătorilor importanți din domeniul curieratului, precum și din domeniile conexe ale acestuia. Cu această ocazie, cei prezenți au susținut o serie de prelegeri, pe diverse teme, dar au avut loc și prezentări de produse pentru industria de profil. Nu în ultimul rând, au fost prezentate soluții software – sisteme integrate de ultimă generație dedicate activităților de curierat.

DSC00726Business Development Manager Nemo Express Horia Șerbănescu a făcut o prezentare succintă a companiei, atingând subiecte de mare interes cum ar fi procentajul de livrare atins în prezent, performanțele noii platforme online MyAWB și social media marketing-ul – ca instrument util al industriei de curierat. Cat despre planul de dezvoltare pe anul acesta, Horia Serbanescu, BDM Nemo Express, a declarat ca isi doreste sa se extinda si pe zona de B2C, ajutat si de o platforma online. „Avem o aplicatie construita in-house pe parcursul a trei ani de zile, modelata pe nevoile pietei, formata din doua parti: partea care relationeaza cu clientul si SAP-ul nostru intern. Este o aplicatie inzestrata cu live tracking, cu un QR code 2d- un cod de bare ce tine minte pana la 2600 de caractere. Feedback-ul este foarte pozitiv si ne dorim sa il promovam catre magazinele online, catre persoanele fizice si sa crestem rulajul de informatii pe aplicatie si in acelasi timp, numarul de comenzi pe care le primim pentru acest serviciu”.

DSC00720

In contextul politicilor de marketing care sustin promovarea companiei prin social media, Horia Serbanescu a afirmat: „Ne ajuta foarte mult, dar este un aspect strict de comunicare. Vanzarile nu se pot face direct pe retelele de socializare. Se poate comunica cu clientul,o vedem ca pe o extensie a call-center-ului. Ne pot adresa intrebari si le putem rezolva in timp util. Mai mult, este un foarte bun recruiter de personal  pentru anumite zone ale tarii.”

Din partea Nemo Express au fost prezenți la eveniment Cosmin Pădurețu – Manager Operațiuni București, Cristian Gheorghe – Coutry Operations Manager, Marius Teler – Customer Suport Manager, Cristian Sima – Sales Manager și Horațiu Ciornei – Marketing Manager.

DSC00709La capitoulul new-entries pe piata din Romania, CEO-ul ECONT, Pavel Penchev a declarat ca, desi prezenta lor din 2007 pana acum in Romania a raspuns doar livrarilor Romania-Bulgaria-Grecia, de anul acesta vor intra intens in piata autohtona prin brand-ul COLETTO, un serviciu de „parcel shop”, o alternativa la home delivery care va fi disponibil tuturor utilizatorilor din Romania, in special persoane fizice.

DSC00731GOVNET este un canal media independent ce furnizeaza informatii concentrate pe realitatea economico-politica si pe climatul de afaceri ale Romaniei si totodata, organizator de evenimente, prin GOVNET Conferences. Obiectivul acesteia este sa fie o sursa reala de informatii si de analize specifice din zona de business pentru cei interesati sa investeasca in tara noastra si cauta sa promoveze parteneriate prin intermediul unei platforme ce vizeaza evenimente de inalt nivel si conferinte de afaceri.

DSC00733

Ai nevoie de ajutor? 021.9392
Aboneaza-te la newsletter