SERVICII DE CURIERAT RAPID PE INTREG TERITORIUL ROMANIEI

× Acasa Comanda Despre noi Contact

Noutati

Nemo Expres face angajări în mai multe orașe


             Curieratul rapid reprezintă unul dintre domeniile care cunosc o dezvoltare rapidă în aceste zile, înregistrând creșteri continue ale volumelor și, în general, ale activităților zilnice de transport. Domeniul este unul atractiv pentru angajați, aceștia beneficiind de toate drepturile legale la zi și de un climat sănătos de activitate într-o companie sigură, care crește de la o zi la alta. Ești în căutarea unui job ? Vrei să lucrezi într-o companie românească 100% ? Ai capacitate de planificare, organizare și prioritizare a activităților ? Abilități de comunicare ? Spirit de lucru în echipă ? Dacă sunteți o persoană cu simț ridicat al responsabilității și constiincioasă, orientată către îndeplinirea sarcinilor și a obținerii rezultatelor, atunci sunteți persoana recomandată pentru a face parte din echipa Nemo Express. Lista posturilor disponibile și orașele în care se fac angajări se află aici.

             Compania de curierat Nemo Express își dezvoltă activitatea în majoritatea zonelor din țară, urmând să angajeze personal pentru toate posturile din organigrama departamentului logistic. Recrutarea de personal se va face în primul rând pentru curieri, șoferi de linie, angajați depozit, operatori Call Center și reprezentanți Customer Service.

            Cerințele de angajare pentru cei care doresc să aplice pentru pozițiile de  mai sus sunt cele caracteristice pentru fiecare poziție în parte. Dacă la curieri sunt esențiale posesia unui permis auto, flexibilitate, seriozitate și disponibilitate la efort, la Call Center și Customer Service sunt necesare studiile medii, dicția, aptitudini pentru lucrul în echipă, precum și bune calități de comunicare. Cei interesați sunt invitați să-și trimită CV-urile pe adresa angajari@nemoexpres.ro.

NEMO EXPRESS a fost înființată în anul 2002 ca o consecință a contextului economic, fiind o rezultantă a necesităților existente pe piața logistică și de curierat din acea perioadă. Bazele noii entități au fost puse de specialiști în domeniu, profesioniști cu mare experiență în industria de profil. Start-up-ul de succes a fost o confirmare firească a abordării corecte a bazelor afacerii, care a beneficiat din start de o logistică foarte bine pusă la punct și de o gestionare realistă și pragmatică a unei infrastructuri complete. În foarte scurt timp, Nemo Express a dezvoltat o rețea națională cu o acoperire de 100% pentru întreg teritoriul României și o flotă pe care a modernizat-o fără încetare, de la înființare și până în prezent.

In 2016, Nemo Express a primit premiul „Growth of the year” pentru cea mai mare creștere economică în cadrul Courier and Postal Services Forum.

Livrarea expedierilor se face în sistemul ”door to door”, într-un interval de 24 de ore pe tot parcursul țării, prin intermediul rețelei de curieri – personal angajat și pregătit pentru a putea răspunde tuturor solicitărilor, angajați pregătiți să facă față celor mai exigente cerințe ale clienților noștri. Confidențialitatea serviciilor Nemo Express este garantată. 

Revista Forbes

Ai nevoie de ajutor? 021.9392
Aboneaza-te la newsletter