SERVICII DE CURIERAT RAPID PE INTREG TERITORIUL ROMANIEI

× Acasa Comanda Despre noi Contact

Noutati

Cadourile Moșului au ajuns la copiii Centrului Educațional Inovativ de la Valea Plopului


Nemo Express a livrat cadourile strânse prin intermediul campaniei „Bucurie cu o jucărie – 2” powered by BGS. La cel de-al doilea eveniment de acest gen organizat în luna decembrie la Berăria H au participat câteva sute de persoane care au donat jucării pentru cei mai puțin norocoși dintre noi. În total au fost 200 de colete care au ajuns ieri la destinație, alături de echipajele BGS.

actiuni caritabile nemo express

Cadourile au fost preluate de administratorii centrului, care împreună cu Moș Crăciun – în persoana actorului Mihai Perșa – au adus o  mare bucurie micuților care își trăiesc destinul în acest așezământ.

cadouri copii nemo express

Pentru ca la evenimentul de pe 9 Decembrie cei care au vrut sa participe au fost de 3 ori mai multi decat capacitatea Berariei H, cei de aici au decis să repete evenimentul pe 22 decembrie.

Pe scena au urcat Bere Gratis Oficial, Amna, DANIEL MAX DRAGOMIR si copiii de la scoala FABRICA DE MUZICA.
Accesul s-a făcut pe baza unei jucarii.

nemo express cadouri copii

Ce inseamna Bucurie cu o jucarie?
“Bucurie cu o jucarie” este un concert caritabil la care accesul se face pe baza unei jucarii, nu se vand bilete. Jucariile primite se doneaza unor centre de copii in preajma sarbatorilor de Craciun.

Cum a fost anul trecut:
2200 de persoane, peste 5000 de jucării donate, Proconsul, Bere Gratis, Ștefan Stan, Trupa 0 si 4 copii talentați pe scena, acesta este bilanțul celei de-a doua ediții a concertului caritabil BGS – Bucurie cu o Jucărie.
Organizatorii și-au propus să strângă un număr mare de jucării într-un timp cât mai scurt. În doar 4 ore au fost donate peste 5000 de jucării, care vor ajunge în 10 județe, la 53 de centre de plasament. Peste 2000 de copii au avut de Crăciun jucării noi!

echipa nemo express

Pe lângă jucăriile dăruite au fost donați și bani pentru doi copii cu probleme grave de sănătate. Participanții au contribuit la pictarea a 3 pânze, dintre care una a fost licitata la eveniment și s-au obținut 2550 lei, care vor fi donați tot celor doi copii bolnavi. Tabloul a fost licitat pentru Liana Stanciu, de un coleg de la Magic FM. Liana a promis că tabloul va avea un loc special în spitalul Marie Curie.

Celelalte două tablouri au fost licitate pe pagina de facebook BGS Oficial, iar cei care nu au ajuns la eveniment au avut ocazia de a face o bucurie.

Parteneri: TVR2,FABRICA DE MUZICA, BERARIA H, AMBULANTA BGS.

actiuni caritabile nemo express

Ai nevoie de ajutor? 021.9392
Aboneaza-te la newsletter