SERVICII DE CURIERAT RAPID PE INTREG TERITORIUL ROMANIEI

× Acasa Comanda Despre noi Contact

Noutati

Forbes: Nemo Express, cel mai „cool brand” din curierat


Nemo Express a fost desemnat de Forbes cel mai cool brand din curieratul românesc. Trofeul a fost înmânat lui Horia Șerbănescu, director de dezvoltare al companiei. Ca în fiecare an, în cadrul galei 100 COOL Brands au fost premiate cele mai cool branduri din țară. Evenimentul sărbătorește și recunoaște acele branduri care au prezentat trăsături precum autenticitatea, inovația și originalitatea. 
100 COOL Brands este rezultatul selecției și exprimării opțiunilor a 80 de formatori de opinii (influencers) / trendsetteri români. Redactorii Forbes România au alcătuit o listă preliminară de 400 de branduri, selectate pornind de la cercetarea și documentarea amănunțită pe mai multe medii de informare, de la rapoarte din diverse domenii până la publicații și bloguri.
Trendsetterii sunt oamenii care pot influența evoluția consumului și adoptarea inovațiilor prin personalitatea și statutul social sau profesional.
Brandurile prezentate sunt cele care trăiesc cu adevărat și respiră valorile și poziția lor în tot ceea ce fac. Credibilitatea în ochii audienței este fundamentală pentru succesul lor, deoarece autenticitatea nu este doar un cuvânt cheie pentru această generație de consumatori – este totul. Trebuie să pătrundă în toate comunicările de marketing. Ar trebui să conducă comportamentul brandului și al afacerii – pentru că reputația este câștigată prin acțiuni, nu prin cuvinte.
Din partea Nemo Express, la eveniment au participat Horia Șerbănescu (director de dezvoltare), Cosmin Pădurețu (director de operațiuni), Marius Teler (director customer support), Horatiu Ciornei (director marketing) și Cristian Sima (senior sales manager).

Ai nevoie de ajutor? 021.9392
Aboneaza-te la newsletter