SERVICII DE CURIERAT RAPID PE INTREG TERITORIUL ROMANIEI

× Acasa Comanda Despre noi Contact

Noutati

Centrul INFOTRAFIC: Circulația rutieră îngreunată în unele zone. Sunt posibile întârzieri ale livrărilor


19.01.2016

Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că este în continuare închis tronsonul Lehliu – Feteşti al autostrăzii A2. Pe sectorul Bucureşti – Lehliu, deschis circulaţiei, vizibilitatea este redusă, din cauza ceţii, la aproximativ 100 de metri.

În judeţul Buzău a fost reluată circulaţia pe DN22 Râmnicu Sărat – limită cu judeţul Brăila pentru toate categoriile de autovehicule, iar pe raza judeţului Brăila pentru cele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone.

DN23 Brăila – limită cu judeţul Vrancea a fost redeschis (pe raza judeţului Vrancea era deja deschis).

În judeţul Vaslui, a fost redeschis, cu restricţie de 7,5 tone, DN24A Murgeni – Berezeni – Vetrişoaia. De asemenea, pe sectorul Vetrişoaia – Huşi este permisă doar circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone, iar pe tronsonul  Simila – Murgeni pentru cele sub 3,5 tone.

În județul Tulcea, pe DN22D Măcin – Cerna este permisă circulaţia doar în caz de urgenţă, având în vedere că viscolul troieneşte zăpada.

În judeţul Vaslui, a fost redeschis traficul pe DN26 Murgeni – Blăgeşti şi pe DN11A Bârlad (judeţul Vaslui) – Podu Turcului (judeţul Bacău), pe aceste tronsoane fiind permisă doar circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3,5 tone.

Mai sunt, în continuare, închise, următoarele tronsoane de drumuri naţionale:

  • DN3 Ostrov (jud. Constanța) – Băneasa (jud. Constanța);
  • DN22F Horia – Nalbant (județul Tulcea);
  • DN22A pe tronsoanele Topolog (jud. Tulcea) – Hârșova (jud. Constanța) şi Cataloi – Nicolae Bălcescu (jud.Tulcea);
  • DN22 Isaccea – Somova (jud.Tulcea);
  • DN24D Cuca (jud. Galați) – Tulucești (jud. Galați).

Din cauza căderilor de pietre de pe versanți, traficul rutier este în continuare întrerupt pe DN57 Cozla – Șvinița, în județul Caraș-Severin.

Sunt suspendate manevrele în porturile de la Marea Neagră (din cauza vântului puternic).

Ai nevoie de ajutor? 021.9392
Aboneaza-te la newsletter