SERVICII DE CURIERAT RAPID PE INTREG TERITORIUL ROMANIEI

× Acasa Comanda Despre noi Contact

Noutati

Campanie umanitară: Un incediu le-a facut casa scrum. O familie nevoiașă din Dărăști  are nevoie de ajutorul semenilor


O nenorocire a lovit crunt o familie din Dărăști – Vlașca (jud. Giurgiu),  rămasă peste noapte fără locuință.  Un incendiu devastator, provocat de un scurtcircuit, a ars pînă la temelie casa familiei Haliandros. În prag de iarnă, în care se anunță temperaturi extreme de scăzute, familia, compusă din trei membrii, Nicu Haliandros (65 ani) , zilier în construcții, soția sa Cristina Haliandros (45 ani),  casnică și Elena, fiica lor, elevă, a rămas fără un acoperiș deasupra capului. Cei care doresc să aducă puțină căldură în viața acestei familii greu încercate de soartă și să facă o faptă bună acum, în prag de sărbători, pot dona  direct în contul bancar al familiei,  RO15RZBR 00000600 1974 9517 , deschis pe numele Haliandros Cristiana la Raiffeisen Bank. Donațiile se mai pot face și  prin intermediul Asociației Strop de Ajutor, în contul RO60RZBR 00000600 1428 0817 deschis tot la Raiffeisen Bank.

Asociația Strop de Ajutor  este o asociație de  voluntariat 100%, fără costuri de funcționare, care ajută în special copiii aflați în dificultate aflați în centre de plasament dar și cazuri speciale ce necesită un extra strop de ajutor, cum e cazul familiei Haliandros.

Faceți o faptă bună, donați pentru  a readuce speranța în viața aceastei familii. Donați pentru Cristina, Nicu și Elena Haliandros.

Ai nevoie de ajutor? 021.9392
Aboneaza-te la newsletter