SERVICII DE CURIERAT RAPID PE INTREG TERITORIUL ROMANIEI

× Acasa Comanda Despre noi Contact

Noutati

Calculul greutății tarifabile în cazul coletelor cu dimensiuni atipiceDoriți să livrați colete cu dimensiuni atipice ? La Nemo Express este perfect posibil! Acestea se vor încadra într-o categorie specială de transport, iar costurile in acest caz vor reprezenta excepții de calcul al greutăților expedierilor.

Pentru a se determina greutatea tarifabilă a unei expedieri, se va compara greutatea reală și greutatea volumetrică a expedierii. Cea mai mare dintre cele două greutăți devine greutatea tarifabilă a expedierii. Aceste „Excepții de Calcul” ale greutăților expedierilor, NU se aplică în cazul Greutății Liniare.

Greutatea Liniară se aplică expedierilor cu dimensiunea (lungimea) uneia dintre laturi mai mare de 4.00 metri. Formula de calcul este următoarea:

200 kg + greutatea reală a coletului

 

Greutatea Volumetrică se aplică coletelor ușoare de dimensiuni mari sau foarte mari și se calculează cu ajutorul formulei:

Lungime (cm) x lațime (cm) x înălțime (cm)

6000

Factorul de Conversie Volumetrică (CCF) este 167 kg/mc

Pentru expedierile cu lungimea cuprinsă între 4,00 m și 6,00 m, livrările se vor efectua din Centrele Logistice NemoExpress de destinație.

Tarifele sunt negociabile în condițiile încheierii unui contract și în funcție de serviciile solicitate sau de volumul și frecvența expedierilor.

Valoarea facturii de transport va fi indexată cu un Indice de Combustibil variabil, actualizat pe site-ul oficial www.nemoexpress.ro.

Ai nevoie de ajutor? 021.9392
Aboneaza-te la newsletter