SERVICII DE CURIERAT RAPID PE INTREG TERITORIUL ROMANIEI

× Acasa Comanda Despre noi Contact

Noutati

Avantajele rambursului în cont bancar față de procedura clasică


În majoritatea cazurilor, cei care apelează în mod frecvent la serviciile de curierat rapid pentru transportul de mărfuri sunt interesați și de modalitățile de ramburs ale operatorului de curierat. Plecând de la această premisă, am identificat pentru dvs avantajele principale ale rambursului în cont bancar în detrimentul încasărilor cash. Prin urmare, rambursurile în cont bancar vă asigură următoarele facilități:

–         Siguranța. Există cazuri în care persoanele delegate pentru primirea sumelor de ramburs din partea clienților Expeditori să nu fie disponibile în momentul recepției, iar ceilalți reprezentanți prezenți la adresă să nu fie persoane calificate pentru încasarea banilor. Acest lucru ar putea îngreuna procesul de predare a banilor. Transferul sumelor direct în contul bancar anulează acest impediment.

–         Rapiditate. Transferul bancar este mult mai rapid, decât livrarea rambursurilor prin curieri.

–         Eficiență. Există clienți expeditori care rulează volume importante de mărfuri și pentru care încasarea sumelor cash ar putea bloca sau îngreuna temporar activitatea zilnică cu recepția diverselor sume care, ulterior, ar urma să ajungă tot într-un cont bancar.

Și rambursul cash reprezintă o soluție viabilă în unele cazuri, cum ar fi clienții ocazionali care nu desfășoară operațiuni bancare și care nu au o activitate economică susținută. De asemenea, pentru cei din mediul rural care n-au acces rapid la nicio unitate bancară, rambursul numerar ar putea fi recomandat.

Ai nevoie de ajutor? 021.9392
Aboneaza-te la newsletter