Nemo Express este una dintre cele mai importante companii de curierat din România, care asigură zilnic livrări de plicuri și colete pe întreg teritoriul României, în termen de 24 de ore, atât pentru persoane juridice, cât și pentru persoane fizice. De-a lungul timpului, de la înființare și până în prezent, managementul companiei s-a concentrat permanent asupra îmbunătățirii serviciilor și și-a îndreptat mereu atenția spre nevoile și solicitările clientilor săi. O data cu dezvoltarea companiei, la Nemo Express au apărut pe rând o serie de facilități introduse în fluxul tehnologic de livrare cu scopul de a eficientiza activitatea economică a partenerilor săi. În consecință, dezvoltarea companiei s-a realizat ca  o consecință logică în concordanță cu progresul majorității partenerilor care au încheiat un contract de transport cu Nemo Express.

Care sunt avantajele contului de client ?

 • Ofertă personalizată – un preț dimensionat corect conform volumului de mărfuri tranzitat, care include toate serviciile conexe asigurate.
 • Gestionare eficientă a expedierilor și un customer suport profesionist dedicat, ceea ce reprezintă o punte de dialog permanentă pentru rezolvarea sau lămurirea diverselor situații survenite în activitatea zilnică (status expedieri, colete cu probleme la livrare, etc.).
 • Generarea unui cont de administrare online în platforma „myAWB”, unde își poate gestiona foarte eficient activitatea zilnică. Noua platformă oferă, printre altele generarea AWB-urilor prin import de fișiere, salvarea în agenda a destinatarilor proaspăt introduși, tichetarea și tipărirea expedierilor prin printare directă sau monitorizarea statusului expedițiilor în timp real.

IMPORTANT! Pe site-ul www.nemoexpress.ro exista un formular special denumit „VREAU OFERTĂ PERSONALIZATĂ” prin care va puteti înregistra cererea pentru cont de client (implicit pentru cererea de oferta).

Societățile comerciale care doresc să devină clienți permanenți ai Nemo Express se pot adresa în scris, prin email, la adresa marketing@nemoexpres.ro cu o astfel de solicitare. Ulterior, un reprezentant al Departamentul Vânzări vă va contacta și, în funcție de volumul aproximativ de livrări zilnice, veți primi o ofertă personalizată.

AVANTAJELE unui cont de client permanent al NEMO EXPRESS sunt urmatoarele:

 • Timp garantat de livrare: 24 de ore pe întreg cuprinsul Nemo Express României;
 • Peste 5265 localități fără taxe pentru kilometrii suplimetari;
 • Monitorizare în timp real a expedierilor;
 • Ramburs în cont colector / numerar / BO / CEC;
 • Livrare sâmbăta fără taxe suplimentare (numai la cererea Expeditorului)
 • Acoperire națională și 88 de agenții teritoriale;
 • Aplicație online pentru generarea AWB-urilor: „myAWB”
 • Asigurare 1% din valoarea facturii care însoțește marfa (negociabil)

VALORILE NEMO EXPRESS

PROMPTITUDINE – Răspundem în timp real tuturor solicitărilor clienților noștri, asigurând respectarea timpilor de livrare;

RAPIDITATE – Nemo Express garantează livrarea expedierilor într-un termen de 24 ore pe întreaga rețea națională NEMO EXPRESS;

EFICIENȚĂNEMO EXPRESS este pregatită pentru orice volum al solicitărilor cu respectarea termenelor și condițiilor contractuale.

NEMO EXPRESS a fost înființată în anul 2002 ca o consecință a contextului economic, fiind o rezultantă a necesităților existente pe piața logistică și de curierat din acea perioadă. Bazele noii entități au fost puse de specialiști în domeniu, profesioniști cu mare experiență în industria de profil. Start-up-ul de succes a fost o confirmare firească a abordării corecte a bazelor afacerii, care a beneficiat din start de o logistică foarte bine pusă la punct și de o gestionare realistă și pragmatică a unei infrastructuri complete. În foarte scurt timp, Nemo Express a dezvoltat o rețea națională cu o acoperire de 100% pentru întreg teritoriul României și o flotă pe care a modernizat-o fără încetare, de la înființare și până în prezent. Livrarea expedierilor se face în sistemul ”door to door”, într-un interval de 24 de ore pe tot parcursul țării, prin intermediul rețelei de curieri – personal angajat și pregătit pentru a putea răspunde tuturor solicitărilor, angajați pregătiți să facă față celor mai exigente cerințe ale clienților noștri. Confidențialitatea serviciilor Nemo Express este garantată (www.nemoexpress.ro).