Oferta Speciala

Oferta include: Livrarea coletelor cu greutatea de pănă în 3 kg, oriunde în țară, fără taxe pentru kilometri suplimentari și cu rambursul în cont inclus în preț. Oferta este valabilă până la data de 28.02.2018. Pentru coletele cu greutate mai mare de 3 kg, se va percepe o taxă suplimentară de 0,7 lei/kg. Prețurile nu conțin TVA.

Dacă volumul dvs de expediții este unul mare, atunci puteți solicita o oferta personalizată la adresa marketing@nemoexpres.ro, ulterior urmând să fiți contactat de un reprezentant al nostru. Toate amănuntele despre Nemo Express pot fi găsite la adresa www.nemoexpress.ro.

Oferta este valabila numai pentru clienții care semnează un contract de transport cu NemoExpress si care au un volum de cel puțin 100 colete/lună. Oferta nu se adresează clienților ocazionali.

Valorile NemoExpress

PROMPTITUDINE: Răspundem în timp real tuturor solicitărilor clienților noștri, asigurând respectarea timpilor de livrare; SIGURANȚĂ: NemoExpress este un partener de încredere care garantează siguranța serviciilor sale. FLEXIBILITATE: NemoExpress este pregătită pentru orice volum al solicitărilor, precum și cu soluții personalizate pentru fiecare client în parte.

Condiții de livrare

Timp garantat de livrare este de 24-48 ore la nivel național. Pentru peste 5265 de localități nu se percep taxe pentru kilometri suplimentari. Expedierile pot fi monitorizate în timp real. Asigurăm toate modurile de ramburs: cash, în cont sau instrumente de plată. Se fac livrări și sâmbătă dar numai pentru coletele pe ale căror AWB-uri este bifată opțiunea „Livrare Sâmbătă”. Acoperirea este națională, cu 88 de agenții în toată țara.